Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 3
geplaatst op: 13-01-2019
Weekfolder Slagerij van Smeden menaam 

Welkom op de website van Slagerij van Smeden

Culinair genieten sinds 1978

(H)Eerlijk kerstdiner met smaakvolle rollade, gourmetschotels en nog veel meer van Slagerij van Smeden uit Menaam

Rollades met de hand op touw geknoopt, van slagerij van Smeden uit menaamHet einde van het jaar is voor velen de tijd om gezellig samen samen te zijn. Voor elkaar én voor het eten. Een mooi aangeklede tafel, goed gezelschap en (h)eerlijk eten. Als vers specialist hebben wij mooie producten voor een smaakvol kerstdiner.

Wij zijn gek op rollades en daarom knopen wij ze nog traditioneel met de hand. Met de lekkere kruidenmix en ons Twentse rundvlees en Livar varkensvlees komt de rollade echt tot zijn recht. Voor elke vleesliefhebber hebben wij een passende rollade.

Lekker Gourmetten met Kerstmis in FrieslandLiever langer aan tafel zitten met zijn allen? Dan is onze gourmetschotel of fondue een goede keus. Er is een ruime keuze aan verschillende soorten gourmet en fonduevlees. Mooi opgemaakt en indien gewenst ook compleet met salades, sauzen, kruidenboter en stokbrood.

Geen gourmetset of liever iets meer gemak? Dan hebben we de Bulgaarse smulsteen. Dit is een bijzondere steen die u met een als maaltijd (luxe vleessoorten, aardappel wedges en groente) voor 2 tot 3 personen of gourmet variant voor 4 tot 5 personen (en dan bijvoorbeeld met verse friet een aardappel gratin of stokbrood en salade) zo in de oven schuift. 45 Minuten, één keer omscheppen en smullen maar.

Smulsteen, makkelijk thuis uit etenLekker vlees begint bij een dier wat op gezonde wijze is opgregroeid. Wij kiezen hierdoor bewust voor vlees met een verhaal zoals bijvoorbeeld Boerderijkip. Een 100% Hollandse kip met een beter leven. Het voer bestaat voor 70% uit granen en de kippen hebben een overdekte vrije uitloop. Naast wroetvarkensvlees hebben we ook varkensvlees van het Livar varken dat onlangs een 3 sterren "Beter leven" keurmerk heeft ontvangen van de dierenbescherming.

(H)eerlijk varkensvlees met een randje vet, Livar
Naast vers vlees hebben we een nog veel uitgebreider assortiment zoals bijvoorbeeld heerlijke vleeswaren en salades voor een uitgebreide brunch. Peulvruchten, rookworst en stukken rookspek voor de koude winterse dagen en een ruime keus aan borrelhapjes zoals bijvoorbeeld onze Friese droge worst, grillworst, Zeeuws spek en leverworst uit eigen worstmakerij.


Bent u opzoek naar een kerstgeschenk, relatiegeschenk of gewoon iets leuks om te geven? Wij staan u graag persoonlijk te woord voor leuke mogelijkheden.

Graag tot ziens in onze winkel!
Koos en Aafke van Smeden