Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 47
geplaatst op: 19-11-2018
 Weekfolder Slagerij van Smeden, Menaam

Welkom op de website van Slagerij van Smeden

Culinair genieten sinds 1978

In 1978 openden wij, Koos en Aafke van Smeden onze slagerij aan de Greatebuorren 43 in Menaldum. Als zelfstandige slagerij hebben wij drie speerpunten. Ambacht, kwaliteit en service.

Het ambacht komt terug in onze eigengemaakte producten uit onze eigen worstmakerij. Hier maken we de lekkerste vleeswaren zoals onze boterhamworst, roken we onze droge worst en natuurlijk ons super zachte runderrookvlees.

Kwaliteit is een ruim begrip, voor ons betekend dit dat smaak en het dierenwelzijn belangrijker zijn dan de prijs, een verschil dat u proeft! Wij verkopen daarom Twents rundvlees, Livar varkensvlees uit Limburg en kip van Scharrelhoen van de Veluwe.

Wij zetten graag een stapje extra voor u, heeft u speciale wensen op het gebied van een bepaald product dan hebben wij altijd een persoonlijke oplossing. Ook kunnen we u van braadadvies en recepten voorzien.

Ons assortiment ambachtelijke producten is de afgelopen jaren sterk gegroeit, zo hebben we natuurlijk mals vlees, eigengemaakte en bijzondere Italiaanse en Spaanse vleeswaren, heerlijke rollades, diverse maaltijden zoals pizza en erwtensoep uit eigen keuken en een uitgebreid assortiment aan peulvruchten en kaas. Ook hebben we verschillende vegetarische schijven en stokjes in ons assortiment.

Tot ziens in onze winkel!

Ga direct naar:
  Varkensvlees uit Limburg, Livar!  Scharrelhoen van de Veluwe, bij Slagerij van Smeden.  Smullen met de smulsteen van Slagerij van Smeden
Gourmet of fondue van Slagerij van Smeden  Handgeknoopte rollades van Twents rundvlees en Livar varkensvlees.  Manolio, heerlijke Griekse olijfolie, bij Slagerij van Smeden.  Barbecue het hele jaar door met onze barbecue specialiteiten.
Over Slagerij van Smeden  Bekijk uw Slagerij van Smeden spaarsaldo makkelijk online.  Geef eens iets anders dan een bloemetje, bijvoorbeeld een lekker vlees pakket.  Lees meer informatie over de allergenen in de producten van Slagerij van Smeden.