Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Wij sluiten vanaf 5 juli 2021
geplaatst op: 03-03-2021
Lees verder »

Welkom op de website van Slagerij van Smeden

Culinair genieten van 1978 tot 5 juli 2021

Header

Rollades met de hand op touw geknoopt, van slagerij van Smeden uit menaamIn 1978 openden wij, Koos en Aafke van Smeden onze slagerij aan de Greatebuorren 43 in Menaldum. Onze slagerij is nog steeds een moderne eetwinkel waar u voor veel meer terecht kunt dan alleen een stukje vlees. Van huisgemaakte maaltijden tot aan de lekkerste vleeswaren, Manolio olijfolie en diverse wijnen.

Wij staan in onze winkel voor de volgende drie speerpunten: Ambacht, kwaliteit  en service.

Sparen met de Slagerij van Smeden spaarpas. Uw slager in Menaam.Het ambacht komt terug in onze eigengemaakte producten uit onze eigen worstmakerij. Hier maken we de lekkerste vleeswaren zoals onze boterhamworst, roken we onze droge worst en natuurlijk ons super zachte runderrookvlees.

Ook onze erwtensoep word door Aafke zelf gemaakt, hier gaan verschillende soorten vlees in waaronder bijvoorbeeld hamlappen en verse saucijzen. Daarnaast is er in de winter vrijwel wekelijks een huisgemaakte stamppot naast de bami en babi pangang.

Livar varkensvlees te koop in Menaam.Kwaliteit is een ruim begrip, voor ons begint dit bij een dier wat op gezonde wijze is opgregroeid. Wij kiezen hierdoor bewust voor vlees met een verhaal zoals bijvoorbeeld Boerderijkip. Een 100% Hollandse kip met een beter leven. Het voer bestaat voor 70% uit granen en de kippen hebben een overdekte vrije uitloop. Naast wroetvarkensvlees hebben we ook varkensvlees van het Livar varken dat gecertificeerd is met het 3 sterren "Beter leven" keurmerk van de dierenbescherming.

Geschenken van vlees uit Menaam van uw slager.Wij zetten graag een stapje extra voor u, heeft u speciale wensen op het gebied van een bepaald product dan hebben wij altijd een persoonlijke oplossing. Denk hierbij ook eens aan een schaal vol met hapjes voor bij de borrel of een verjaardag. Ook kunnen we u van braadadvies en recepten voorzien.

Smulsteen het bijzondere alternatief voor gourmetten.Naast vers vlees hebben we een nog veel uitgebreider assortiment zoals bijvoorbeeld heerlijke vleeswaren en salades voor een uitgebreide lunch. Peulvruchten, rookworst en stukken rookspek voor de koude winterse dagen en een ruime keus aan borrelhapjes zoals bijvoorbeeld onze Friese droge worst, grillworst, Zeeuws spek en leverworst uit eigen worstmakerij. Ook voor de gourmet en de barbecue bent u bij ons aan het juiste adres.

Na meer dan 42 jaar met heel veel plezier gewerkt te hebben bij Slagerij van Smeden gaan Koos en Aafke genieten van hun welverdiende pensioen. Wij zijn geopend tot en met zaterdag 3 juli 2021. Vanaf 5 juli 2021 is Slagerij van Smeden definitief gesloten.

Wij willen al onze klanten, relaties en leveranciers enorm bedanken voor uw bestellingen, leuke momenten en het door u in ons gestelde vertrouwen. 

U bent van harte welkom in onze winkel, we zijn u graag van dienst.
Koos & Aafke van Smeden