Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 14
geplaatst op: 30-03-2020
Folder Slagerij van Smeden Menaam

Recept idee: Riblappen op Hongaarse wijze

geplaatst op 04-11-2013

Recept idee november
Recept idee: Riblappen op Hongaarse wijze.
Riblappen op Hongaarse wijze:
 
 Ingrediënten

- 1 Rode en groene paprika in reepjes gesneden.
- 1 Ui in ringen gesneden
- 2 Eetlepels olijfolie
- 25 Gram boter
- 500 Gram riblappen van Twents rundvlees
- 4 Eetlepels zilveruitjes
- 1,5 Liter bouillon

Bereidingswijze

Verhit 2 eetlepels olie en 25gr boter in een braadpan. Bak de riblappen aan beide zijden
mooi bruin. Voeg de reepjes paprika, zilveruitjes en de uiringen toe en bak dit zachtjes mee.

Verwarm 1,5 ltr. bouillon en schenk dit bij de massa. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Breng het geheel aan de kook en laat het op een zuinig pitje gedurende 3,5 uur lekker sudderen.

Bind het met een papje van aardappelzetmeel en water. Dit recept idee van Slagerij van Smeden
is heerlijk met sperziebonen en aardappels!

Eet smakelijk! 
 

 

» Berichtenarchief