Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 19
geplaatst op: 10-05-2021
Folder Slagerij van Smeden Menaam
Wij sluiten vanaf 5 juli 2021
geplaatst op: 03-03-2021
Lees verder »

Uw slager in Menaldum: Koos en Aafke van Smeden

Een speciaalzaak die staat voor kwaliteit, ambacht en service!

Koos en Aafke in de winkel

Mogen wij ons even voorstellen?


Wij, Koos en Aafke van Smeden, openden onze slagerij aan de Greatebuorren in Menaldum in 1978.  Bijna 30 jaar geleden lagen de behoeftes en wensen van onze klanten heel anders. Een slager verkocht vlees, en dit was het ook.

De afgelopen jaren is er veel veranderd en hebben wij ons assortiment op het gebied van vlees uitgebreid en zijn we continue bezig om voor u het lekkerste vlees uit te zoeken. Zo zijn we in 2010 overgestapt op rundvlees uit Twente en verkopen we sinds november 2012 Livar varkensvlees uit Limburg. Ook onze scharrelhoen komt uit Nederland, om precies te zijn van de Veluwe.


Winkel aanzicht.

Ambacht, kwaliteit en service


Ambachtelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben veel eigengemaakte producten, van onze rosbief, runder rookvlees en handgeknoopte rollades tot verse erwtensoep en babi pangang.

Kwaliteit voor mens en dier staat bij ons centraal. We selecteren vlees van goede komaf waarbij de dieren een goed leven hebben gehad. Van scharrelhoenen die buiten kunnen scharrelen tot aan Livar varkens die lekker in de modder kunnen wroeten. 

Voor onze klanten zetten wij graag een stapje extra. Als u specifieke ideeën of wensen hebt, leg ze aan ons voor. Wij hebben voor iedere klant een persoonlijke oplossing. Ook kunnen we u van recepten of braadadvies voorzien.

Toonbank 2

Van slagerij tot speciaalzaak


Naast vers vlees, een assortiment van meer dan 40 (Internationale) vleeswaren, hebben we ook diverse soorten belegde broodjes, pizza's, maaltijden, salades en tapas.

Daarnaast verkopen we nog een uitgebreid assortiment aan vergeer kaas, hebben we verschillende soorten kruidenkaas waaronder tuinkruiden en nagelkaas.

Tevens bieden we u een uitgebreid assortiment aan peulvruchten van spliterwt tot woudboon en hebben we een heel assortiment aan Italiaanse pasta's, pasta kruiden en risotto. Voor het bakken van uw vlees of het afmaken van uw salades hebben we tevens heerlijke Manolio olijfolie of Italiaanse Balsamico azijn.

Koos, Aafke en Annerie

Stap eens binnen bij slagerij van Smeden

Mensen uit de wijde omgeving weten ons inmiddels te vinden. Ze waarderen de ambachtelijke en toegewijde manier waarop wij onze producten maken. 

Ook voor relatie geschenken, kerstpakketten, een origineel cadeau (een cadeaubon van uw slager) bent u bij ons aan het juiste adres.

We hebben een ruime parkeergelegenheid precies voor de deur.
Klik hier voor onze openingstijden en een routebeschrijving.