Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 48
geplaatst op: 23-11-2020
Folder Slagerij van Smeden Menaam

Smulsteen: Een makkelijke maaltijd

Ook lekker als borrelhap!

Smulsteen
De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 160°C en in 45 minuten, gegaard.

Door de bijgeleverde houders kan de steen direct op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse makkelijke maaltijd.


De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten. Maar is ook zeer geschikt voor een gezonde makkelijke maaltijd voor 2/3 personen.

Mixed grill smulsteen


De smulsteen: Makkelijke maaltijd

Er zijn vele variaties mogelijk op een smulsteen. Zowel met aardappels en groente of zonder. Twee voorbeelden van een lekkere smulsteen:

Bulgaarse smulsteen:
Deze heerlijke smulsteen is gevuld met: varkenshaas, aardappelwedges, paprika, courgette en broccoli. Een complete maaltijd voor twee tot drie personen.

Mixed grill trio: Deze smulsteen is gevuld met: Varkenshaas, kipfilet en biefstuk. Voor de echte vlees genieters!

Tricolore smulsteen.


De smulsteen: Als borrelhap

Burgertjes & mini slavinkjes maar ook kleine spiesjes zijn heerlijke warme borrelhapjes. De smulsteen maakt het makkelijk mogelijk en met het bijgeleverde rekje presenteert u het snel op tafel. Twee voorbeelden van een lekkere smulsteen gevuld met borrelhapjes:

Tricolore smulsteen:
Deze heerlijke smulsteen is gevuld met drie verschillende soorten burgertjes.

Smikkelsteen: Een heerlijke smulsteen gevuld met plakjes grillworst met en zonder kaas, blokjes zeeuws spek, mini kip satétjes en gehaktballetjes.

Smulsteen op tafel

Smulsteen: Hoe werkt het?

U krijgt de smulsteen inclusief houder van ons in bruikleen. Een uur voordat u de smulsteen wilt gebruiken haalt u deze uit de koelkast. Vervolgens verwarmt u de oven voor op 160 graden Celsius. En plaatst de smulsteen vervolgens 45 minuten in het midden van de oven.

We adviseren u naar circa 25 minuten het vlees even door te scheppen.

Maak de smulsteen niet met zeep schoon.
Even uitspoelen met heetwater is genoeg.

We wensen u een smakelijke maaltijd.