Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 19
geplaatst op: 10-05-2021
Folder Slagerij van Smeden Menaam
Wij sluiten vanaf 5 juli 2021
geplaatst op: 03-03-2021
Lees verder »

De Smulsteen

Een nieuwe manier van �thuis makkelijk uit eten�

Recept idee: Riblappen op Hongaarse wijze.
De smulsteen is een uniek en verrassend thuis uit eten concept. De smulsteen is makkelijk, handig in gebruik en u heeft er geen werk van!

De smulsteen biedt veel variaties, van warme (borrel)hapjes tot een complete maaltijd. Ook is het een uniek en smaakvol alternatief voor het gourmetten.
 

Wat is de smulsteen?

De smulsteen is een soort van Bulgaarse speksteen, die door uw slager gevuld wordt met diverse vleessoorten.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een smulsteen die gevuld is met hapjes, voor de lekkere trek, maar is het ook een smakelijk alternatief voor de gourmet of een smaakvolle maaltijd. Aangevuld met bijvoorbeeld stokbrood en salade, frietjes of aardappels en groente heeft u met 1 smulsteen een vleesmaaltijd voor circa 4-5 personen.

Met de gietijzeren houder die u erbij krijgt zet u de steen gemakkelijk op tafel. Daarna kunt u direct beginnen van de heerlijke specialiteiten op de smulsteen.
 
Recept idee: Riblappen op Hongaarse wijze.

Gemakkelijk en gezond

Het bakken van producten in de smulsteen is gemakkelijk en gezond. Bij de bereiding is er geen olie of boter nodig, omdat u de steen zoals u hem van de slager meekrijgt, direct in de oven.

In de doos waarin wij de smulsteen hebben gezet vind u het bereidingsadvies en meer informatie over de omgang met de smulsteen.
Mixed grill smulsteen

Mixed grill smulsteen! Biefstuk, varkenshaas en kipfilet. Vanaf € 23,95!

Recept idee: Riblappen op Hongaarse wijze.

Uit eten in eigen huis - Smulsteen

De smulsteen is een uniek concept, waarbij u alleen de tafel hoeft te dekken en de lekkerste producten in huis heeft gehaald. Zo bent u "uit eten in eigen huis".

In de handige bijgeleverde gietijzeren houder zet u de steen makkelijk op tafel. En het genieten van uw complete, ambachtelijke verse maaltijd kan beginnen.

U krijgt de smulsteen van Slagerij van Smeden mee in bruikleen, we verpakken de smulsteen in een mooie doos. We vragen € 15,00 borg die u van ons terug krijgt bij het schoon inleveren van de smulsteen.
Smulsteen vullen met gourmet vlees

 U kunt natuurlijk ook zelf uw smulsteen samenstellen gevuld met ons gourmetvlees.