Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 19
geplaatst op: 10-05-2021
Folder Slagerij van Smeden Menaam
Wij sluiten vanaf 5 juli 2021
geplaatst op: 03-03-2021
Lees verder »

Smulsteen: Een makkelijke vleesmaaltijd

Ook lekker als borrelhap!

Smulsteen
De met vlees gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 160°C en in 45 minuten, gegaard.

Door de bijgeleverde houders kan de steen direct op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse makkelijke maaltijd.


De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten. Ideaal met stokbrood en salade, of bijvoorbeeld om er friet en groente bij te serveren.
Mixed grill smulsteen


De smulsteen: Makkelijke vleesmaaltijd

Wij kiezen voor de smulsteen diverse smaakvolle vleessoorten waaronder bijvoorbeeld malse boerderijkipfilet en varkensvlees van het wroetvarken, aangevuld met diverse soorten ander vlees waaronder kleine slavinkjes en hamburgertjes. Op deze steen zit voor elke vleesliefhebber wat wils!


Tricolore smulsteen.


De smulsteen: Als borrelhap

Burgertjes & mini slavinkjes maar ook kleine spiesjes zijn heerlijke warme borrelhapjes. De smulsteen maakt het makkelijk mogelijk en met het bijgeleverde rekje presenteert u het snel op tafel. Twee voorbeelden van een lekkere smulsteen gevuld met borrelhapjes:

Tricolore smulsteen:
Deze heerlijke smulsteen is gevuld met drie verschillende soorten burgertjes.

Smikkelsteen: Een heerlijke smulsteen gevuld met plakjes grillworst met en zonder kaas, blokjes zeeuws spek, mini kip satétjes en gehaktballetjes.

Smulsteen op tafel

Smulsteen: Hoe werkt het?

U krijgt de smulsteen inclusief houder van ons in bruikleen. Een uur voordat u de smulsteen wilt gebruiken haalt u deze uit de koelkast. Vervolgens verwarmt u de oven voor op 160 graden Celsius. En plaatst de smulsteen vervolgens 45 minuten in het midden van de oven.

We adviseren u naar circa 25 minuten het vlees even door te scheppen.

Maak de smulsteen niet met zeep schoon.
Even uitspoelen met heetwater is genoeg.

We wensen u een smakelijke maaltijd.