Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 15
geplaatst op: 12-04-2021
Folder Slagerij van Smeden Menaam
Wij sluiten vanaf 5 juli 2021
geplaatst op: 03-03-2021
Lees verder »

Geschenken

Geschenk vleesschaalBij Slagerij van Smeden verkopen we diverse specialiteiten. Specialiteiten die ook prima geschikt zijn voor originele geschenken, kerstpakketten, relatie geschenken of om iemand te bedanken of te feliciteren.

Een doosje met verschillende soorten worst is er al vanaf € 12,50. Een Italiaanse specialiteiten pakket vanaf € 19,95 en een vers vlees pakket vanaf € 22,50.

Abraham geschenk van vlees


Uniek geschenk: Abraham of Sara van vlees

Een vriend/vriendin familie lid heeft binnenkort iets speciaals te vieren: Namelijk zijn of haar vijftigste verjaardag! Wij hebben een passend cadeau! Met een Abraham of Sara van vlees geeft u niet alleen een uniek geschenk, maar ook een heel erg lekker geschenk.
Vlees of tapas schaal.

Vlees & tapasschalen

Voor elke gelegenheid hebben wij een schaal gevuld met vers vlees en een zelf geknoopte ambachtelijke rollade. Afhankelijk van uw wensen is dit helemaal op maat te maken.

Ook een tapas schaal behoort tot de mogelijkheden. Het ziet er niet alleen heel feestelijk uit, maar is ook nog eens enorm lekker. Van olijven gevuld met roomkaas, tot aan sweetbites en tapenades. De mogelijkheden zijn eindeloos.Luxe geschenkdoos


Cadeaubon

Lekker om te krijgen en leuk om te geven. De Slagerij van Smeden cadeaubon. Het cadeau dat getuigt van een passie voor lekker en goed vlees.

Ook leuk als prijs bij uw loterij, bingo, kaartwedstrijden of biljart toernooien.