Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 19
geplaatst op: 10-05-2021
Folder Slagerij van Smeden Menaam
Wij sluiten vanaf 5 juli 2021
geplaatst op: 03-03-2021
Lees verder »

Twentse Blonde d'Aquitaine (h)eerlijk rundvlees

Speciaal raszuiver geselecteerd rundvlees

Koos en Aafke in de wei

VIT Puur en mals rundvlees

In ons vak gaat het erom u een puur en mals stuk rundvlees te kunnen bieden. Met een constante, superieure kwaliteit, een heerlijke smaak en een goede komaf. Elke dag werken we aan een prachtig produkt. Mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak. Dat is waar het om gaat.

In Twente werkt een aantal boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Zij mesten onze runderen. In een groene omgeving, waar nog rust en ruimte is.

Een boerderij in TwenteKoeien in de wei

De voeding van de dieren bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten zoals hooi, maismeel en tarwe. Rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren.

De koeien hebben een goed leven. En dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees. Het mooie gerijpte vlees is mager, mals, heerlijk van smaak en mooi rood van kleur.

 

 
Smaak en kwaliteit

De koeien van vleesvee integratie Twente worden geselecteerd. Hierbij moet u denken aan runderen zoals de Blonde d'Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit Zuid-Frankrijk , en de Belgische Blauwe.

Runderen die met hun fijne huid en forse bespiering de beste kwaliteit vlees geven. In de Franse gastronomie krijgt het Blonde d'Aquitaine vlees zelfs de hoogste waardering.
 

 Zorg & welzijn van de dieren

 De koeien en kalveren lopen het grootste deel van jaar in de wei en grazen ook steeds vaker in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, met veel frisse lucht.

Kijk ook eens op www.vitwente.nl