Greatebuorren 43
9036 ME Menaldum
Telefoon (0518) 45 12 71
Telefax (0518) 45 17 89
info@slagerijvansmeden.nl
Aanmelden voor nieuwsbrief | RSS | Sitemap
Folder week 15
geplaatst op: 12-04-2021
Folder Slagerij van Smeden Menaam
Wij sluiten vanaf 5 juli 2021
geplaatst op: 03-03-2021
Lees verder »

Specialiteiten van Slagerij van Smeden

Uw slager in Menaldum

Slagerij van Smeden is een moderne slagerij.
Naast ons lekkere vlees hebben wij diverse specialiteiten.

Koos en Aafke in winkel.
Een speciaalzaak met smaak!

 

Slagerij van Smeden is meer dan alleen een slagerij. Dit merkt u direct als u binnenkomt door de enorme keuze aan vlees, vleeswaren en worstsoorten waaronder onze eigen gemaakte leverworst, droge worst en gelderse rookworst.

Maar ook de vele specialiteiten zoals:

 

Rollade en pasta.

Ambachtelijke rollades

Wijverkopen nog ouderwets lekkere handgeknoopte rollades. Die we met lekkere kruiden vullen, en vervolgens met de hand op touw knopen. Een rollade is het hele jaar vers op bestelling te krijgen.
 

Maaltijden

Naast onze eigen gemaakte Babi Pangang, erwtensoep en heerlijke lasagna hebben we een wisselend aanbod aan dagverse maaltijden.Vleeswaren en olijfolie.

Manolio Olijfolie

Om uw vlees in te bakken of de lekkerste salades te kunnen maken verkopen wij olijfolie van Manolio. Een heerlijke milde olijfolie die zowel koud als warm te gebruiken is.
 

Vleeswaren

Wij maken veel van onze vleeswaren zelf. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan buitenlandse vleeswaren van onder andere Chiapella.

 

Kaas en geschenken

Kaas

In onze slagerij verkopen we kaas van Vergeer. Ons aanbod gaat hierbij van (gesneden) jong belegen tot aan de Old Holland. Aanrader: De Gouwenaar light! Een light kaas - met smaak.
< br /> Lees hier meer over de verschillende kaassoorten.

 

Geschenken

Ook voor een origineel cadeau bent u bij ons aan het juiste adres! Een Abraham of Sara van vlees?  Ook een cadeaubon, relatiegeschenken of kerstpakketten behoren tot de mogelijkheden.

Peulvruchten en pasta

Peulvruchten en pasta

In de winter staat in onze kast een enorm aanbod aan verschillende soorten peulvruchten. Van woudboon tot spliterwten en grauwe erwten. Lekker in uw maaltijden!

Tevens staan er in onze kast diverse Italiaanse specialiteiten. Van Italiaanse spaghetti tot aan Fusseloni, diverse pasta kruiden, sauzen en Balsamico azijn.
 

De smulsteen

Een makkelijke vleesmaaltijd of borrelhap voor 4/5 personen. Even in de oven en smullen maar!
Maak er met bijvoorbeeld stokbrood, salades of frietjes een smaakvolle maaltijd van.
Luxe geschenkdoos

Gourmet en fondue

Lekker gourmetten wordt wel heel leuk met ons lekkere vlees. Speciaal op maat gemaakt voor bij de gourmet. Mini biefstukjes, schnitzels, kipfilet, shoarma, slavinkjes, gehaktschnitzels en hamburgertjes. Uiteraard allemaal zelf ambachtelijk en vers voor u gemaakt.


Barbecue

Smakelijk Barbecueën met onze ambachtelijke specialiteiten! Van hamburger tot barbecue worstjes gemaakt van Livar vlees. Ook verkopen we heerlijke saté van scharrelhoen. Al onze barbecue specialiteiten van vlees maken we helemaal zelf.